Prijavi se
Dostava proizvoda - Lopex.rs

Dostava proizvoda

Lopex d.o.o. koristi usluge DAILY EXPRESS KURIR kurirske službe. Isporuka se vrši isključivo na teritoriji Republike Srbije.

U zavisnosti od količine određenog artikla i mogućnosti njegovog nabavljanja, a u skladu sa našom poslovnom politikom, očekivani rok isporuke proizvoda iz naše ponude je od 2-10 radnih dana.

Artikle za kojima potražnja nije toliko učestala, kao i one kod kojih je uvozni proces komplikovaniji, na svojoj adresi možete očekivati sa nešto dužim rokom isporuke.

Ne morate da brinete da li proizvod koji želite imamo na stanju. Sve što je u ponudi u mogućnosti smo da isporučimo saglasno očekivanom roku isporuke. Ponuda i cene na našem sajtu ažurni su na dnevnom nivou. Na vama je samo da odaberete, poručite i sačekate kurira za par dana na svojim vratima. Mogućnost greške, nažalost, ne možemo isključiti. Ali ukoliko do iste dođe, najkasnije u roku od 24h bićete kontaktirani od strane naših prodavaca i dobiti informaciju o nastaloj grešci. U suprotnom, poručene proizvode dobićete na svojoj adresi saglasno rokovima isporuke.

CENOVNIK DOSTAVE
Cena isporuke sa PDV se nalazi ispod

Cenovnik usluga dostave na osnovu ukupne težine pošiljke DAILY EXPRESS KURIR
Masa pošiljke.............Cena u RSD sa PDV%
Do 1 kg.......................360
1-2 kg..........................400
2-5 kg..........................560
5-10 kg........................690
10-20 kg......................990
20-30 kg......................1200
30-50 kg......................1560
Za sve pošiljke mase preko 50 kg, svaki naredni kilogram se naplaćuje dodatnih 25 dinara bez PDV-a, odnosno 30 dinara sa PDV-om.

Napomena: Dostava se plaća prilikom preuzimanja pošiljke, direktno kuriru gotovinom.

Obaveštenje o ceni isporuke će Vam stići i na e-mail prilikom uspešno obavljenog procesa poručivanja, zajedno sa specifikacijom porudžbine ili će vas prodavac kontaktirati kako bi vam dao obaveštenje o ceni isporuke ukoliko vam na porudžbenici nije istaknuta cena dostave zbog specifičnosti paketa tj. isporuke.

OBAVEŠTENJE O PRISPEĆU POŠILJKE
Kuriska služba DAILY EXPRESS će vas putem sms poruke, obavestiti o vremenu isporuke. Sms obaveštenje se dobija u trenutku zaduženja paketa za isporuku za taj dan uglavnom u prepodnevnim časovima. Pošiljke poslate kuriskom službom D-express vrše se radnim danima od 08-19h. AKS kurirska služba isporučuje radnim danima i subotom 08-19h.
Napomena: U slučajevima kada su u pitanju gabaritni paketi, primalac je dužan da obezbedi pomoć za istovar gabaritnih paketa.
Za dodatne informacije o radu i uslove korišćenja DAILY EXPRESS kurirske službe možete pročitati na linku: http://www.dexpress.rs/rs/cenovnik/

Loading