Prijavi se
Uređaji prilagođeni Vašim potrebama - Lopex.rs

Uređaji prilagođeni Vašim potrebama

Autor: Stihl partner 1; Kategorija: Motorne testere

03.11.2019.

Bilo da radite u svojoj bašti, dvorištu ili kao profesionalac, sa STIHL baterijskom tehnologijom možete odgovoriti svakom zadatku, bez stresa. STIHL baterijski uređaji visokih performansi su istovremeno tihi i jednostavni za upotrebu.

Štaviše, ne samo da predstavljaju savršen spoj snage i ergonomije, već su i proizvod napravljen na osnovu iskustva dugog 90 godina u izradi ručnih alata. Svakim danom sve više korisnika se oslanja na snagu baterije, otkrijte i zašto.

STIHL uređaji sa  integrisanom baterijom  za manja dvorišta i bašte
STIHL baterijski uređaji sa integrisanom baterijom su prava podrška za povremene baštovane. Integrisana baterija garantuje brzu i jednostavnu upotrebu odgovarajućom snagom. Sada su manji, nasumični baštenski poslovi mnogo lakši.

STIHL COMPACT baterijski uređaji za srednja i veća dvorišta i bašte
Vaše dvorište je Vaš projekat. Uređaji koje koristite treba da odgovore visokim standardom i snagom koja odgovara Vašem zahtevu. STIHL COMPACT uređaji su taj savršen spoj. STIHL kvalitet performansi i fleksibilnosti uređaja pomoći će Vam da prevaziđete svaki izazov.

STIHL PRO baterijski uređaji za profesionalnu upotrebu 
Sečenje, košenje i orezivanje nisu samo Vaša strast, već i Vaš posao. Kada radite, potrebne su Vam visoke performanse i dugotrajna baterija. STIHL PRO baterijski uređaji su najbolji izbor, naročito u područjima osetljivim na buku.Nudimo Vam širok asortiman baterijskih  uređaja za profesionalnu upotrebu.
Svi imamo različit ukus kada je u pitanju kreativno baštovanstvo. Jedno je sigurno:
jednostavnost u pokretu je imperativ u sređivanju bašte. Na STIHL uređaje sa integrisanom
baterijom se možete osloniti 100%. Izrađeni su specijalno za rad u malim baštama i
dvorištima. Trimer za travu, makaze za živu ogradu i duvač su jednostavni za upotrebu i brzo spremni za rad zahvaljujući integrisanoj bateriji. Upravo to Vam je potrebno kada Vas ljubav prema sređivanju bašte izvuče napolje

Izvor:Stihl

Loading